Evenementen

Evenementen

China Business Wise verzorgt alles wat bij de organisatie van een evenement in China komt kijken.

Locaties

Afhankelijk van het type evenement dat u in China wilt organiseren, vindt CBW een passende locatie voor u. Voor productlanceringen, fabrieksopeningen, klassieke concerten, officiële openingsceremonies, netwerkevenementen, vieringen, exposities, vergaderingen of presentaties vond CBW al eerder geschikte locaties in China die aansloten op het doel en de inhoud van het evenement.

CBW regelt de communicatie met de verhuurder van de locatie, het aankleden en opbouwen van de locatie op basis van uw wensen voor het evenement en zorgt voor de benodigde contracten, papieren en procedures.

Event Management

CBW neemt de verantwoordelijkheid van het voorbereiden, organiseren, uitvoeren en afhandelen van uw evenement in China voor haar rekening. Kortom, CBW verzorgt het complete management van uw evenement. Van catering tot (audiovisuele) techniek, van decoratie tot entertainment, van printen tot begeleiding, van professionele vertalers tot het omgaan met de pers. U heeft te allen tijde een ‘Nederlands aanspreekpunt’

Omdat CBW al jarenlang met betrouwbare, lokaal gevestigde partijen werkt, kunnen we snel en makkelijk uw wensen opvolgen. De culturele barrière heffen wij op doordat wij als supervisor uw (westerse) verwachtingen ten aanzien van kwaliteit, efficiency en uitvoering waarborgen in China.

Lezingen door experts

Om een waardevolle bijdrage te leveren aan uw reis, is een lezing van een expert vaak een goede toevoeging voor de inhoud van de reis. CBW regelt de juiste experts uit uw sector in China die met autoriteit een levendige lezing of presentatie geven. Nederlandse correspondenten van landelijke kranten, captains of industry, mensen uit het bedrijfsleven met een grote ervaring van zakendoen in China of lokale experts hebben al voor vele van de door CBW georganiseerde programma’s en reizen lezingen gegeven.

Naast lezingen verzorgt CBW ook workshops, team building activiteiten en (culturele) trainingen die kunnen bijdragen aan de inhoud van uw reis.

Chinese counterparts/branchegenoten

Vaak wordt een evenement in China georganiseerd om juist de lokale markt (en pers) te bereiken voor een nieuw product of een bedrijfspresentatie of introductie. CBW heeft ruime ervaring met bedrijven die een zakelijke (kennis)reis naar China organiseren om tijdens een netwerkevenement te leren van en te praten met Chinese branchegenoten.

Via een sterk en breed netwerk helpt CBW u bij het vinden (en uitnodigen) van interessante, lokale counterparts/branchegenoten voor uw evenement. Ook voor een programma voor de lokale en internationale pers tijdens uw evenement assisteren wij u.

Zakelijke diners

Tijdens een goed georganiseerd diner kan in China uitstekend zaken worden gedaan. Het aanbieden van een diner en proosten met lokale genodigden opent deuren bij de lokale overheid, vergroot uw netwerk en is een ontspannen manier om in contact te komen met Chinese bedrijven en overheden.

CBW helpt u met de organisatie van een indrukwekkend en spectaculair (zakelijk) diner, waarbij wij u graag adviseren over locatie, begintijd, menu, invulling van het diner-programma met muziek, entertainment en over de gewoontes van Chinese gasten.

Logistiek

Ook voor het organiseren van een evenement is een soepel lopende logistiek noodzakelijk en onmisbaar. Waar verblijven de gasten en deelnemers van het evenement? CBW regelt aantrekkelijke hotelprijzen en vervolgens in alle comfort het vervoer van het hotel naar de locatie van het evenement. Begeleiders van CBW assisteren de deelnemers, gasten en de pers voor, tijdens en na het evenement.

Get in touch

Voor meer informatie over bovenstaande diensten vragen wij u contact met ons op te nemen om de specificaties van uw wensen te bespreken.

Neem contact met ons op