Kennis over China

Kennis over China

Wilt u niet naar China reizen, maar toch meer over het land leren? Ook dan staan wij u heel graag ten dienst. Wij werken samen met een groot aantal China-experts die vanuit ervaring en met autoriteit over een breed scala van onderwerpen lezingen en trainingen geven.

Kennis over China

China Business Wise verzorgt alles wat bij een (zakelijke) kennisreis naar China komt kijken.

Interculturele trainingen

CBW verzorgt interculturele trainingen gericht op de Nederlandse en Chinese cultuur. Heeft uw bedrijf Chinese medewerkers of gaat uw bedrijf een samenwerkingsverband aan met een Chinees bedrijf? Wilt u graag zaken doen met Chinezen? Of bent u benieuwd hoe u het beste om kunt gaan met Chinezen in verschillende situaties? CBW maakt interculturele trainingen op maat (ook branche specifiek) en werkt met ervaren en gekwalificeerde trainers die zelf jarenlange China-ervaring hebben. De trainingen bieden duidelijkheid en kennis over de omgang in de unieke Chinese cultuur.

Lezingen door China-experts

Om goed beslagen ten ijs te komen in China verzorgen wij als voorbereiding op een zakelijke (kennis)reis naar China lezingen die bijdragen aan de kennis, inhoud en verwachting van uw reis.

Ook verzorgt CBW lezingen over een breed scala van algemene China-gerelateerde onderwerpen. Wilt u meer weten over de economische of politieke structuur van China, het belang van het huidige vijfjarenplan voor uw branche, de geopolitiek spanningen met buurlanden, de ontwikkeling van de nieuwe Zijderoute, milieubescherming en groene energieplannen of over de vergrijzing en ouderenzorg in het land? Wij hebben de juiste expert voor u. Een reis naar China is niet altijd nodig om toch interessante informatie te verkrijgen over uw werk- en kennisgebied.

Door de jaren heen heeft CBW een groot aantal China-experts om zich heen verzameld die over vele onderwerpen, industrie├źn, ontwikkelingen en vanuit persoonlijke ervaringen en met een originele visie een boeiende presentatie kunnen geven.

Get in touch

Voor meer informatie over bovenstaande diensten vragen wij u contact met ons op te nemen om de specificaties van uw wensen te bespreken.

Neem contact met ons op