Over CBW

China Business Wise is een Nederlands bedrijf dat diensten levert aan bedrijven die een zakelijke reis plannen naar China of een evenement willen organiseren in China. China Business Wise heeft mensen 'op de vloer' in zowel Nederland als China.

Gastvrij China als toneel voor China Business Wise

In China is voor ieder wat wils te vinden. Vooral in de grote steden wordt het dagelijks leven door dynamiek en razendsnelle ontwikkelingen bepaald. Dat is het vertrouwde toneel van China Business Wise. Daar biedt China Business Wise de beste service en begeleiding, helpt u wegwijs te worden in deze bijzondere samenleving en staat garant voor Nederlandse kwaliteit en onvergetelijke ervaringen en resultaten.

China Business Wise is opgericht door Mirian Keuning. Zij heeft van 2006-2015 in Shanghai gewoond en gewerkt en tijdens die jaren een waardevol, lokaal netwerk opgebouwd in de zakelijke, toeristische en hospitality industrie.

Ze werkt in China samen met bekwame en ervaren project managers en gekwalificeerde partners die weten hoe de vertaalslag moet worden gemaakt die nodig is om in China de westerse wensen en kwaliteit van zakelijke reizen en evenementen te waarborgen en om te zetten in succesvolle projecten voor uw organisatie.

Mirian was de afgelopen jaren onder andere verantwoordelijk voor de succesvolle protocollaire ondersteuning via het Nederlandse Consulaat in Shanghai van Nederlandse en Belgische staatsbezoeken, onder wie toenmalig premier Jan Peter Balkenende, toenmalige kroonprins Willem-Alexander en Prinses Maxima en toenmalig premier Kris Peters van Vlaanderen, tijdens de World Expo 2010 in Shanghai.

Daarnaast organiseerde zij de afgelopen jaren de opening van een auto-onderdelenfabriek van een groot Nederlands automotivebedrijf in Kunshan, internationale productlanceringen voor een Nederlanse multinational in Shanghai en de jaarlijkse wereldwijde managementbijeenkomst van een grote Duitse multinational in Shanghai. Daarnaast deed ze grote opdrachten voor vooraanstaande Nederlandse en Belgische woningcorporaties, bouwbedrijven en vleesverwerkers.

Voor een vooraanstaand internationale architectenbureau, verantwoordelijk voor de bouw van de hoogste wolkenkrabber in Shanghai, organiseerde Mirian jarenlang partnerprogramma's.

Ook gaf zij de afgelopen jaren interculturele trainingen aan internationale bedrijven als Saint-Gobain, Delaware, en Shanghai Agrobiological Gene Center. Mirian is een gediplomeerd trainer.