Zakelijke reizen

Zakelijke reizen

China Business Wise verzorgt alles wat bij een (zakelijke) kennisreis naar China komt kijken.

Culturele- / Partner programma’s

CBW helpt u graag bij het kiezen en organiseren van een programma voor uw zakelijke reis. Wij denken met u mee en bieden een reis volledig op maat en afgestemd op uw wensen. Bedrijfsbezoeken, matchmaking met lokale Chinese en internationale bedrijven, congressen en conferenties.

Ook voor meereizende partners bieden wij een programma op maat aan. Zo zijn de walking dinners in Shanghai, waarbij we u tijdens een wandeling vertellen over de historische gebouwen en wijken en tussendoor genieten van de heerlijke lokale Chinese keuken bij verschillende restaurants, al jaren een van de meest populaire boekingen bij ons.

CBW brengt u naar de wereldberoemde highlights van China, maar biedt ook programma’s die wat minder ‘toeristisch’ zijn en juist wat meer de authentieke en Chinese kant van de steden laten zien. Er is voor ieder wat wils. Van fietstours tot diners tijdens een river cruise door Shanghai,  de programma’s hebben een flexibele duur en soms is het lunchen of dineren in een goed restaurant (met lokale of internationale keuken) al een perfect uitje.

Voor een compleet overzicht van voorbeelden van culturele programma’s, highlights, restaurants, bars en ‘to do’s’ neemt u dan contact met ons op.

Bedrijfsbezoeken

In verschillende sectoren heeft CBW contactpersonen en ingangen bij lokaal gevestigde bedrijven en overheid. CBW verzorgde in het verleden al reizen voor bedrijven uit onder andere de zorg, de agrarische sector, de culturele sector, de technologiesector, de vleesverwerkende industrie, de media, en vastgoedsector die een bezoek hebben gebracht aan Chinese counterparts/branchegenoten.

Via een sterk en breed netwerk kan CBW uw bedrijf helpen met het vinden van interessante partijen voor waardevolle bezoeken en kennisuitwisseling in China.

Lezingen door experts

Om een waardevolle bijdrage te leveren aan uw reist, is een lezing van een expert vaak een goede toevoeging voor de inhoud van w reis. CBW regelt experts uit uw sector in China voor lezingen of presentaties. Correspondenten van landelijke kranten en televisie, captains of industry, mensen uit het bedrijfsleven met een grote kennis en ervaring van zakendoen in China of lokale experts hebben al voor vele van de door CBW georganiseerde programma’s en reizen boeiende en inspirerende lezingen gegeven.

Naast lezingen verzorgt CBW ook workshops, team building activiteiten en trainingen die kunnen bijdragen aan de inhoud van uw reis.

Beurzen en congressen

In China neemt het aantal (internationale) beurzen en congressen al jaren sterk toe. Voor de meeste sectoren en industrieën worden ieder jaar wel congressen en grote evenementen georganiseerd. CBW assisteert u met de aanvraagprocedures (zowel voor exposanten als voor bezoekers), standbouw en begeleiding op de beurzen en congressen. We hebben ervaring met netwerkevenementen, accreditaties, douaneafhandeling, persavonden en communicatie met lokale partijen gerelateerd aan de beurs of het congres dat u bezoekt.

Voor een overzicht van grote en vooraanstaande beurzen en congressen in China in 2017, verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Logistiek

Voor iedere reis zijn er elementaire zaken die geregeld moeten worden; een verblijfsplaats, vervoer, logistieke planning, etc. CBW is de aangewezen partner om dit voor u te regelen en deze zorgen voor u uit handen te nemen. Het inhoudelijke programma van de (zakelijke) kennisreis begint per slot van rekening vaak met het vinden van een geschikt hotel, veilig en comfortabel vervoer en kennis van de stad om een haalbare planning te maken.

CBW helpt u graag met de eerste logistieke stappen van uw reis. We zijn bekend met een grote verscheidenheid aan hotels van alle niveau’s van luxe, zijn ons bewust van het belang van veilig en comfortabel transport ter plekke en hebben veel ervaring met het planen van reizen binnen China (bus, trein, vliegen, boot, etc).

Professionale begeleiding en vertalers

Tijdens uw bezoek aan China zorgt CBW voor persoonlijke begeleiding. Dit kan Engelstalig en Nederlandstalig zijn. CBW onderscheidt zich hierin door de vertaalslag te maken van Westerse verwachtingen van kwaliteit, inhoud en communicatie naar een succesvolle reis en ervaring in China. CBW werkt lokaal met zeer ervaren en gekwalificeerde mensen die weten wat er door een Westers bedrijf wordt verlangd en faciliteren dat voor u op een gastvrije en vriendelijke manier in een vaak uitdagende Chinese markt en cultuur.

CBW biedt professionele groepsbegeleiders, gidsen, vertalers en project managers ter plekke in China.

Get in touch

Voor meer informatie over bovenstaande diensten vragen wij u contact met ons op te nemen om de specificaties van uw wensen te bespreken.

Neem contact met ons op